Even voorstellen


Bloemen, de natuur, tekenen, creativiteit en schrijven hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in mijn leven.

Als kind vond ik het heerlijk om van madeliefjes, besjes en blaadjes, die ik buiten tijdens het spelen vond, bloemstukjes te maken. Ook was ik graag samen met mijn opa in zijn tuin en genoot dan van alles wat bloeide en groeide. Ik kon uren op m’n kamer in opperste concentratie gaan zitten tekenen. En dromerig naar buiten staren en verhalen bedenken over andere werelden.


Na de middelbare school heb ik voor een creatief beroep gekozen. Ik heb een opleiding gevolgd tot bloemist.

 

Als ik bezig ben met botanisch tekenen of ander werk dat gerelateerd is aan de natuur, komt alles wat ik leuk, interessant en inspirerend vindt voor mij samen. Alles lijkt dan op z'n plek te vallen en dit is echt iets wat ik moet doen en waar ik meer over wil leren en ontdekken.

Voor mijn botanisch werk, werk ik graag met grafiet, kleurpotlood en soms aquarelverf. Deze materialen hebben een moderne uitstraling die goed past bij mijn stijl die zich typeert door haar zachte toets.
In mijn Portfolio vind je voorbeelden van mijn werk.

 

Schrijven heb ik weer herontdekt en daar spendeer ik momenteel, naast het tekenen, het grootste gedeelte van mijn tijd aan.

 

Heb je vragen dan mag je altijd contact met me opnemen.

     

Vriendelijke groetjes Kim Opleidingen & Cursussen:

- Basiscursus Flora 2023 (Floron)

- RBGE Certificate Botanical Illustration (Distinction) (2021)

- Basiscursus Botanisch tekenen / Marianne Verschoor (VBKN) (2020)

- Bloemsierkunst / 't Vanck (1997)


- Kunstlievend lid Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland (VBKN)