In opdracht


Botanical & Nature Art


Wil je graag een botanische tekening van een bepaalde plant of bloem? Of een realistische tekening van een insect, vlinder of ander door de natuur geïnspireerd voorwerp? Neem dan via onderstaand formulier contact met me op voor de mogelijkheden.

 

De materialen die ik gebruik voor mijn tekeningen zijn grafiet, kleurpotlood, aquarel of pen/inkt, of een combinatie. Je kunt zelf aangeven welk materiaal je voorkeur heeft. 

De tekeningen worden gemaakt op passend witpapier horend bij het gekozen materiaal en heeft een mooie dikte zodat het goed bewaard en ingelijst kan worden.

 

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om een vaste prijs te hanteren en ik kijk dan ook graag samen met jouw naar de mogelijkheden. 

 

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om informatie aan te vragen en je eventuele wensen alvast door te geven. Ik streef er naar om binnen 3 werkdagen te antwoorden op je aanvraag.

 

In mijn portfolio krijg je een indruk van mijn stijl.

 

Het maken van een botanische tekening kost veel tijd en planning. Dit komt vooral omdat ik het liefst werk met levensecht materiaal en niet vanaf een foto (enkele uitzonderingen daar gelaten.)
Dus hou daar rekening mee bij je aanvraag zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. 

 

De werken zijn exclusief lijst en/of passe partout.

 

Lees om onduidelijkheden te voor komen ook altijd de algemene voorwaarden op deze website.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.